520 Error Code?

Discussion in 'Tech Support, General Q&A, Site Feedback & More' started by LostViking, Jun 2, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LostViking

    LostViking Gold Member Gold Member

    Jan 1, 2009
    Help,

    Things have been running fairly smoothly here lately. I do get an offline code from 05:00 to 06'00 most mornings and can't get on. I figure that is routine maintenance.

    Yesterday I listed a knife in the Production Fixed Blades For Sale section.

    This morning I went to lower the price. And I can't edit the thread. I just get an Error 520 code. I can't add another post either. Same error code.

    Same on two different computers.

    I tried to log out and log back on, but when I try to log out, I get the same 520 Error code. It won't even let me log out and retry.

    This concerns me, because I might not be able to respond to buyers questions or purchase offers. Fast enough, or at all.

    I tried several other sites and they seem to work fine.

    Need some advice,
     
  2. Error 404

    Error 404

    440
    Oct 21, 2011
    Sorry, can't help you.
     
  3. floridaclipper

    floridaclipper

    148
    Dec 17, 2013
    Ran into this code trying to edit a post.
     
  4. LostViking

    LostViking Gold Member Gold Member

    Jan 1, 2009
    It won't let me post real time.

    I nave no idea what is posting or what isn't. I tried to post in a thread. It says It is a duplicate post. But when I look there is no post in the thread.

    I have looged out, cleared cookies, downloaded a different browser, don't know what eles to do.

    This always seems to happen when I have something up for sale. Not when just BSing about knives.

    Very Frustrating.
    LV
     
  5. Dr-Mabuse

    Dr-Mabuse

    619
    Nov 23, 2014
    Same problem here.
     
  6. Saw the same error this morning, in trying to post in a thread. I thought my post had been blocked, and gave up on it for a while. Came back in later, and saw that my post had in fact been added to the thread, when I'd assumed it had been blocked. Odd... :confused:


    David
     
  7. LostViking

    LostViking Gold Member Gold Member

    Jan 1, 2009
    Well at least it's not just me.

    Maybe we will get some help.
     
  8. 1SHOT1KILL

    1SHOT1KILL

    Mar 28, 2009
    I see a LOT of double and triple threads appearing as well...hopefully this gets worked out.
     
  9. TAH

    TAH Gold Member Gold Member

    Jul 3, 2001
    I'm getting an error too. I can post in a threads, but the thread doesn't go back to the top in the sub-forum - even when I refresh.
     
  10. Djo1

    Djo1

    20
    Dec 28, 2014
    Following. Same issues here.
     
  11. ONeill

    ONeill KnifeMaker / Craftsman / Service Provider Knifemaker / Craftsman / Service Provider

    Nov 15, 2007
    yep cloud flare error again for me also .
     
  12. 2beagles121

    2beagles121 Old Dutch Customs

    131
    May 8, 2014
    I am having the same issues. Hopefully Admin will look into it soon.
     
  13. Blues

    Blues Lapsed SuperMod / Cattle Knife Rustler Staff Member Super Mod

    Oct 2, 1998
    Same issue here. I tried to PM Spark but it doesn't seem to be getting through at the moment.
     
  14. T.K.C.

    T.K.C.

    May 7, 2005
    Besides the error code, threads are showing zero posts, but when you open them, there ARE clearly responses.
    I am getting an error code too, when doing a quick reply.
     
  15. rschuch

    rschuch

    650
    Apr 18, 2014
    Same here. Error 520. Can't edit posts or my ads. Can't reply to PM's with questions.
     
  16. rschuch

    rschuch

    650
    Apr 18, 2014
    View attachment 639663

    Same here. Error 520. Can't edit posts or my ads. Can't reply to PM's with questions.
     
  17. dawgfan

    dawgfan

    Jul 6, 2005
    Me too, can't edit my ads...
     
  18. Stacy E. Apelt - Bladesmith

    Stacy E. Apelt - Bladesmith ilmarinen - MODERATOR Moderator Knifemaker / Craftsman / Service Provider

    Aug 20, 2004
    I get the code error when making a post. When I refresh the screen, it says the post a duplicate, then refreshes to the post showing that it has been posted. I get this every time I make a post.
     
  19. Stacy E. Apelt - Bladesmith

    Stacy E. Apelt - Bladesmith ilmarinen - MODERATOR Moderator Knifemaker / Craftsman / Service Provider

    Aug 20, 2004
    Now it won't let me go back.
     
  20. trestle

    trestle

    Feb 2, 2008
    CloudFlare sucks. Period. It ruined this website last year and it's trying its best to do it again.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page